Federaţia Română de Fotbal a lansat magazinul oficial al echipei naţionale a României

Federaţia Română de Fotbal a lansat magazinul oficial al echipei naţionale a României

Federaţia Română de Fotbal a lansat, vineri, în cadrul unui mall din Capitală, Romania Store, primul magazin fizic al echipei naţionale a României, suporterii având la dispoziţie peste 250 de articole cu însemnele primei reprezentative.

"Începând de azi fanii vor fi mai aproape de echipa naţională. Romania Store reprezintă primul vestiar al suporterilor, locul în care se vor putea pregăti de fiecare meci. Prin această inţiativă, FRF îşi doreşte să aducă împreună suporterii alături de jucătorii şi jucătoarele naţionalelor, astfel încât fiecare să se simtă parte din această echipă", a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.


Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO


"Magazinul va propune foarte multe surprize începând de azi. În următoarele 7 zile toţi suporterii care vor intra vor avea parte de o reducere de 25% pentru fiecare articol din magazin. Azi sunt peste 250 de articole, multe dintre ele neregăsindu-se în magazinul online. Iar începând de săptămâna viitoare suporterii îşi vor putea cumpăra inclusiv bilete la meci din acest magazin. Suporterii ne-au lipsit foarte mult, sunt aproape doi ani în care nu au putut să fie alături de naţională", a adăugat Burleanu.

Federaţia Română de Fotbal îşi propune ca în anii următori veniturile din vânzarea de articole cu însemnele primei reprezentative să ajungă la 25% din veniturile totale ale organizaţiei.


Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO


"Veniturile federaţiei din această componentă de retail reprezentau în 2014 aproximativ 60.000 de euro. La final de 2021 am reuşit însă să depăşim 1 milion de euro. Deci acum ne găsim la sub 10% din veniturile FRF, dar obiectivul în anii următori este să ajungem la venituri de 25% din zona de retail", a explicat preşedintele.

Răzvan Burleanu a fost primul client al magazinului recent deschis. El a achiziţionat două produse: "Mi-am propus deja să cumpăr un tricou pentru fetiţa mea care împlineşte 2 ani şi o cană, pentru că în ultima perioadă am început să beau tot mai multă cafea". La ieşire, alarma magazinului s-a declanşat din cauza unui element de securitate uitat pe produsele achiziţionate de preşedinte.


Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO


La evenimentul de lansare a magazinului au mai participat printre alţii selecţionerul primei reprezentative, Edward Iordănescu, antrenorii reprezentativelor U21 şi U20, Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, şi fostul internaţional Miodrag Belodedici, în prezent membru în Comisia tehnică a FRF.

Magazinul echipei naţionale de fotbal a României este deschis începând de vineri la etajul 1 al centrului comercial Mega Mall din Capitală. În perioada 11-18 martie, suporterii vor beneficia de 25% discount la toate produsele, iar începând cu 18 martie până la finalul lunii vor avea parte de o surpriză cadou la fiecare achiziţie din noul magazin.


Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO


În primele trei zile de la deschidere, momentele speciale sunt completate de concursuri interactive în care iubitorii fotbalului sunt invitaţi să îşi testeze abilităţile de concentrare şi viteza de reacţie, având şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, un premiu original oferit de echipa naţională. De asemenea, un teren de joacă interactiv le oferă ocazia de a primi un voucher promoţional pentru achiziţia de echipamente.
AGERPRES (A - autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale