Felix Stroe anunță că îl va demite pe șeful CFR SA. Trenul cu care ministrul transporturilor a mers la Deva a întârziat aproape o oră

Felix Stroe anunță că îl va demite pe șeful CFR SA. Trenul cu care ministrul transporturilor a mers la Deva a întârziat aproape o oră

Felix Stroe, a anuntat marti dimineata ca il va schimba pe seful CFR SA, Marius Chiper, declaratia ministrului transporturilor venind cupa ce a mers cu trenul la Deva iar acesta a avut o intarziere de 50 de minute, informeaza Digi 24.

Stroe s-a declarat nemultumit de intarzierea de aproape o ora a trenului in conditiile in care nu a fost nici viscol si nici terasamentul caii ferate nu s-a prabusit.

Amintim ca ministrul Transporturilor a decis luni schimbarea din functie a directorului Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord.

Felix Stroe s-a declarat total nemultumit de modul de administrare si de intretinere al Garii de Nord si a dispus demiterea imediata a celor doi reprezentanti ai Regionalei de Cai Ferate Bucuresti: Laurentiu Maraloi, directorul Regionalei CF Bucuresti si Mihai Candea, seful Garii de Nord, anunta Ministerul Transporturilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...