Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

Paulina Porizkova şi-a făcut cadou o copertă "Vogue" foarte îndrăzneaţă, la 40 de ani de la prima ei apariţie pe coperta revistei.

Modelul a realizat o şedinţă foto lipsită de inhibiţii - înfăţişându-se în toată splendoarea pe coperta ediţiei din Cehia a revistei "Vogue", purtând un body transparent, care lasă totul la vedere. "Exact la 40 de ani de la prima mea apariţie pe coperta din Germania a publicaţiei, pe când aveam 16 ani, am realizat o şedinţă foto nouă. Mulţumesc echipei incredibile din spatele acestui proiect", a scris Paulina pe contul ei de socializare media. "A fost una dintre cele mai amuzante şedinţe foto pe care le-am realizat". Modelul originar din Cehia a primit laude din partea mai multor vedete, printre care şi modelul Elle Macpherson. Paulina a dorit să transmită, cu această ocazie, şi un semnal către conservatorii care critică femeile ce pozează în continuare sexy după o anumită vârstă.

Foto: Getty Images, Vogue

"La 20 de ani, eram admirată când apăream în lenjerie intimă şi primeam mulţi bani pentru asta, toată lumea mă iubea. La 50 de ani, cred că arăt în continuare destul de bine în lenjerie intimă, dar reacţiile nu mai sunt aceleaşi", a spus ea. SURSA: okmagazine.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...