Femeie din Vâlcea cercetată penal pentru că nu a respectat autoizolarea; ea s-a deplasat în mai multe locuri

Femeie din Vâlcea cercetată penal pentru că nu a respectat autoizolarea; ea s-a deplasat în mai multe locuri

O femeie din judeţul Vâlcea care s-a deplasat prin mai multe locuri publice, precum şi la sediul unor instituţii publice, deşi trebuia să rămână în autoizolare la domiciliu, este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Cauza a fost înregistrată vineri pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, ca urmare a sesizării din oficiu a poliţiştilor din oraşul Călimăneşti.

Potrivit sursei citate, deşi cunoştea faptul că soţul său s-a aflat pe teritoriul Italiei, într-una dintre zonele de risc de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, de unde a revenit acasă în data de 9 martie, femeia "a ascuns această stare de fapt, nu a respectat măsurile de autoizolare la domiciliu şi s-a deplasat în perioada 9.03.2020 - 20.03.2020 în diferite locuri publice, precum şi la sediul unor instituţii publice".

În acest dosar urmărirea penală este efectuată de poliţişti din Călimăneşti sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Brezoi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

4 VIDEO Faza asta este de la Galați...

5 Teodorovici, în corzi! / OLAF investighează cum a cheltuit România miliardul de euro pentru Delta Dunării