Femeie din Vâlcea cercetată penal pentru că nu a respectat autoizolarea; ea s-a deplasat în mai multe locuri

Femeie din Vâlcea cercetată penal pentru că nu a respectat autoizolarea; ea s-a deplasat în mai multe locuri

O femeie din judeţul Vâlcea care s-a deplasat prin mai multe locuri publice, precum şi la sediul unor instituţii publice, deşi trebuia să rămână în autoizolare la domiciliu, este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Cauza a fost înregistrată vineri pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, ca urmare a sesizării din oficiu a poliţiştilor din oraşul Călimăneşti.

Potrivit sursei citate, deşi cunoştea faptul că soţul său s-a aflat pe teritoriul Italiei, într-una dintre zonele de risc de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, de unde a revenit acasă în data de 9 martie, femeia "a ascuns această stare de fapt, nu a respectat măsurile de autoizolare la domiciliu şi s-a deplasat în perioada 9.03.2020 - 20.03.2020 în diferite locuri publice, precum şi la sediul unor instituţii publice".

În acest dosar urmărirea penală este efectuată de poliţişti din Călimăneşti sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Brezoi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…