Femeie şantajată cu filmuleţe şi poze indecente şi constrânsă să întreţină relaţii sexuale

Femeie şantajată cu filmuleţe şi poze indecente şi constrânsă să întreţină relaţii sexuale

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a obţinut de la o femeie poze indecente, iar apoi a şantajat-o şi pentru a nu le publica pe reţelele de socializare a obligat-o să îi dea bani şi bunuri şi a constrâns-o să întreţină cu el relaţii sexuale, scrie Adevărul .

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, bărbatul este cercetat acum pentru şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată.

„Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că, în perioada aprilie 2020 – ianuarie 2021, profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate G.M.M, care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul C.I., în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe, în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. 

Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate G.M.M. cu postarea pe reţele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul C.I. a solicitat şi obţinut de la aceasta, diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o totodată să întreţină cu el raporturi sexuale”, susţin procurorii.

Pe 12 ianuarie, Parchetul a cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, aceasta fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…