Fermierii au scos miercuri tractoarele pe străzile Capitalei

Fermierii au scos miercuri tractoarele pe străzile Capitalei

Fermierii au scos miercuri tractoarele pe străzile din Bucureşti, protestând împotriva subfinanţării cronice a sectorului şi a măsurilor luate de politicieni în sectorul agroalimentar.

Un număr de opt tractoare, dintre care patru pe platformă, au început să se deplasează de la ora 12:00 în jurul Palatului Parlamentului. Acestea au plecat din curtea Academiei Române, cu sediul pe Calea 13 Septembrie, claxonând continuu şi având afişate mesaje precum: ''În ce hal aţi adus agricultura României", " Noi hrănim acest popor", "Politicienilor, nu vă bateţi joc de fermierii români!", "Deblocaţi fondurile europene pentru agricultură", "Politicienilor, cu ce v-au greşit fermierii!", "Oros! Ne-am săturat de minciunile tale!".

 

Foto: (c) Mariana Nica/AGERPRES

Protestul de miercuri, organizat de Asociaţia Forţa Fermierilor, este autorizat de Primăria Municipiului Bucureşti pentru 100 de fermieri, însă deocamdată în faţa sediului Parlamentului sunt maximum 50 de persoane, venite din mai multe judeţe ale ţării.

Manifestaţia este programată între orele 12:00 - 16:00. Între orele 12:00 şi 12:30, tractoarele se vor deplasa în jurul Palatului Parlamentului, cu punct de plecare şi încheiere parcarea de lângă Academia Română din Calea 13 Septembrie, iar între 12:30 şi 16:00, fermierii vor protesta în faţa Parlamentului în alveola din dreptul Parcului Izvor.

Traficul nu este blocat. AGERPRES/(A - autor: Mariana Nica, editor: Oana Tilică, editor online: Ada Vîlceanu) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

5 De citit...