Fetița de 11 ani din satul dâmbovițean Gura Şuţii, găsită moartă pe câmp, cu urme de violență

Fetița de 11 ani din satul dâmbovițean Gura Şuţii, găsită moartă pe câmp, cu urme de violență

Fetița de 11 ani din satul dâmboviţean Gura Şuţii dispărută vineri după școală a fost găsită moartă duminică pe un câmp din apropierea localității, potrivit IPJ Dâmboviţa, citat de Digi 24. Corpul fetei avea urme de violență, iar Poliția are ca suspect un cetățean olandez.

Fata a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, sunt folosite drone şi un elicopter, potrivit Agerpres.

„A fost întocmit un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, activităţile de căutare continuă şi la acest moment. Sunt folosiţi câini de urmă, utilizate drone şi un elicopter. Acţionează peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Fata căutată se numeşte Mihaela-Adriana Fieraru şi era îmbrăcată la momentul dispariţiei cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Are 1,50 m. înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…