Fetiţă de 7 ani, scoasă de sub dărâmături după atacul ruşilor asupra Kievului. Apelul ministrului ucrainean de Externe

Fetiţă de 7 ani, scoasă de sub dărâmături după atacul ruşilor asupra Kievului. Apelul ministrului ucrainean de Externe

„Acest copil ucrainean de 7 ani dormea liniştit în Kiev până când o rachetă de croazieră rusă i-a aruncat casa în aer. Mult mai mulţi din jurul Ucrainei sunt loviţi. Summitul G7 trebuie să răspundă cu mai multe sancţiuni împotriva Rusiei şi mai multe arme grele pentru Ucraina. Imperialismul bolnav al Rusiei trebuie învins”, a transmis Kuleba, referindu-se la atacul cu rachete produs duminică dimineaţa în centrul capitalei Ucrainei, în ajunul reuniunii G7.

Liderii G7 ar urma să discute despre noi ajutoare acordate Ucrainei, potrivit hotnews.ro.

După o pauză de câteva săptămâni, ruşii au atacat duminică dimineaţa centrul Kievului, lovind clădiri rezidenţiale şi o grădiniţă. O fetiţă de 6-7 ani a fost scoasă de sub dărâmături.

Kuleba a publicat o fotografie cu fetiţa, purtată pe targă de echipele de salvare.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…