Fetiţă de un an şi şase luni, salvată de la înec de un ofiţer din Penitenciarul Brăila aflat în timpul liber

Fetiţă de un an şi şase luni, salvată de la înec de un ofiţer din Penitenciarul Brăila aflat în timpul liber

O fetiţă de un an şi şase luni a fost salvată de la înec, sâmbătă seară, după ce a căzut în Dunăre dintr-o piscină gonflabilă, în zona Insula Cailor din Galaţi, de ofiţerul Valentin Ganea, din cadrul Penitenciarului Brăila, aflat în timpul liber, care a resuscitat-o până la sosirea la faţa locului a elicopterului SMURD, potrivit informaţiilor furnizate de ISU Galaţi.

Micuţa se afla cu părinţii pe malul Dunării, unde se juca într-o piscină gonflabilă, când a fost luată de un val şi aruncată în larg, aceasta prinzându-se în nişte crengi aflate pe malul apei.

Fetiţa a fost scoasă din apă de câţiva înotători aflaţi în zonă, iar inspectorul de poliţie penitenciară Valentin Ganea, angajat pe postul de ofiţer pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă în cadrul Penitenciarului Brăila, aflat în timpul său liber, a resuscitat-o până la sosirea la faţa locului a elicopterului SMURD, timp în care micuţei i-a revenit pulsul.

Echipajul SMURD a preluat fetiţa şi a transportat-o cu elicopterul la Spitalul de Copii din municipiul Galaţi, în stare stabilă, dar gravă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...