Fiasco pentru Lana Del Rey la Glastonbury: artista a întârziat și concertul i-a fost întrerupt. Care sunt cauzele FOTO VIDEO

Fiasco pentru Lana Del Rey la Glastonbury: artista a întârziat și concertul i-a fost întrerupt. Care sunt cauzele FOTO VIDEO

Cântăreața Lana Del Rey, în vârstă de 38 de ani, i-a lăsat pe fanii ei de la festivalul Glastonbury să o aștepte. Vedeta trebuia să urce pe Other Stage la ora 22.30, însă și-a făcut apariția în jurul orei 23.00, relatează Daily Mail.

Vedeta a chemat un stilist pe scenă pentru a-i termina look-ul. Foto: Profimedia

Ea și-a început recitalul în forță, însă a ținut să explice de ce a întârziat, spunând că i-a luat mult timp să-și aranjeze părul și chiar a chemat un stilist pe scenă pentru a-i termina look-ul.

Lana Del Rey și stilista la festivalul Glastonbury.

Lana Del Rey la festivalul Glastonbury. Foto Profimedia

Am întârziat atât de mult încât sunt pe cale să grăbesc acest program”, a afirmat Lana Del Rey. „Îmi pare super rău, durează atât de mult să îmi aranjez părul”, a mai adăugat ea.

După ce s-a așezat pe scaun pentru a cânta , stilista ei a fost văzută desprinzându-i coafura și făcându-și treaba. Inițial, vedeta a apărut pe scenă cu părul prins la spate.

Deși a promis că va cânta așa cum fusese planificat inițial, artista nu a putut face acest lucru, deoarece a fost întreruptă brusc la jumătatea spectacolului, când a fost dată stingerea. La Glastonbury se dă stingerea la miezul nopții, iar concertul trebuia să se încheie la ora 23.45, însă a durat mai mult de atât.

După ce i-a fost tăiat microfonul, cântăreața a început să vorbească și să gesticuleze , iar festivalierii și-au dat seama ce le cerea, fiindcă toți au început să cânte marele ei hit „Video Games”.

Vedeta a lăsat cea mai populară piesă a sa pentru final. În încercarea de a se revanșa față de fanii ei, artista a coborât de pe scenă și i-a salutat pe festivalierii din primul rând.

Festivalul Glastonbury a început de miercuri, 21 iunie, și se încheie duminică, 25 iunie . Pe scena festivalului va urca duminică, 25 iunie, Elton John. De asemenea, line-up-ul este completat de Arctic Monkeys, Guns N' Roses, Lizzo, Lil Nas X, Royal Blood și Lewis Capaldi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat