Fifor (PSD): PNL a încercat să îi păcălească pe români cu un miting la care majoritatea mesajelor au fost atacuri politice

Fifor (PSD): PNL a încercat să îi păcălească pe români cu un miting la care majoritatea mesajelor au fost atacuri politice

Senatorul Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, afirmă că PNL a încercat prin mitingul organizat duminică în Capitală să îi păcălească pe români, având în vedere că "majoritatea mesajelor" transmise la manifestare au fost atacuri politice.

"PNL a încercat astăzi să îi păcălească pe români printr-o manifestare în care majoritatea mesajelor au fost atacuri politice. Faptul că PNL a reușit să strângă doar 10.000 de oameni, adică nici măcar toți membrii cu carnet de partid, arată că românii s-au săturat de astfel de tactici", afirmă Fifor, într-un comunicat transmis AGERPRES.

El a adăugat că PSD va continua să aibă o campanie pozitivă, în care va prezenta soluții clare pentru a aduce mai mulți români în clasa de mijloc.

"PNL, cu acest tip de discurs negativ și fără nicio soluție pentru români, este incapabil să guverneze. În 11 Decembrie, milioane de români vor transmite același mesaj și anume că s-au săturat de atacuri politice și vor ca ' tehnocrații' incompetenți sprijiniți de PNL să plece acasă, la Bruxelles. Astăzi, am avut încă o mostră de atacuri murdare marca PNL. Un Partid Zero care sprijină un Guvern Zero și care încearcă să îi păcălească pe români că le va fi mai bine dacă România continuă cu un guvern-combinație între miniștrii 'tehnocrați' incompetenți de acum și oamenii din guvernările Băsescu-Boc, care se regăsesc pe listele PNL. O astfel de guvernare va bloca creșterea salariilor, va bloca eliminarea celor 102 de taxe nefiscale și va face jocurile multinaționalelor, în defavoarea clasei de mijloc din România. De altfel, miniștrii ' tehnocrați', împreună cu PNL, îi numesc 'pomanagii' pe românii, medici și profesori, care vor să simtă în buzunarele lor creșterea economică", argumentează Fifor în comunicatul menționat.

Potrivit acestuia, discursul în care va continua PSD este unul axat pe soluții.

"Obiectivul PSD este să avem mai mulți români în clasa de mijloc. Fiecare cetățean și fiecare familie care muncește din greu trebuie să aibă șansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la educație de top și servicii medicale de calitate. Am arătat că avem rezultate în guvernarea PSD 2012-2015: de la salarii și pensii mărite pe baza creșterii economice, la redeschiderea spitalelor închise de guvernarea Băsescu-Boc. Vom arăta din nou rezultate, dacă românii ne dau încrederea lor. Românii vor decide la vot, pe 11 decembrie, care viziune este corectă pentru România: a politicienilor din PNL care îi consideră pe români pomanagii sau a PSD care le spune românilor să aibă încredere că pot face parte din clasa de mijloc", a mai declarat președintele Consiliului Național al PSD.

AGEPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina