Fiica cea mare a Monicăi Bellucci aproape c-o întrece în frumuseţe pe mama ei. Cum a apărut la filmările pentru o reclamă

Fiica cea mare a Monicăi Bellucci aproape c-o întrece în frumuseţe pe mama ei. Cum a apărut la filmările pentru o reclamă

Te uiţi la ea şi o vezi pe mama ei în tinereţe. Este vorba despre Deva Cassel, fiica celebrei actriţa Monica Bellucci şi a fostului ei soţ, Vincent Cassel.

Frumoasa adolescentă de 16 ani este deja una dintre muzele brandului D&G, aşa cum a fost şi faimoasa sa mamă, dovadă fiind numeroasele ei apariţii în prezentările de modă sau în şedinţele foto ale casei.

Vara aceasta, tânăra care este ambassador Dolce & Gabbana şi imaginea noului parfum al brandului, Dolce Rose, a fost surprinsă pe străzile din Portofino în timp ce filma pentru o nouă reclamă, îmbrăcată într-o superbă rochie cu imprimeu cu flori de liliac.

În unele cadre, Deva apare într-o maşină decapotabilă retro, chipul ei frumos fiind intens machiat şi înconjurat de un păr lung, în bucle, care o face să arate ca o păpuşă. Vezi fotografiile!

Citeşte mai departe aici...
Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă

5 Cum e posibil așa ceva? / Cât de adânc a penetrat Rusia în Germania, totuși?