Fiica cea mare a Monicăi Bellucci aproape c-o întrece în frumuseţe pe mama ei. Cum a apărut la filmările pentru o reclamă

Fiica cea mare a Monicăi Bellucci aproape c-o întrece în frumuseţe pe mama ei. Cum a apărut la filmările pentru o reclamă

Te uiţi la ea şi o vezi pe mama ei în tinereţe. Este vorba despre Deva Cassel, fiica celebrei actriţa Monica Bellucci şi a fostului ei soţ, Vincent Cassel.

Frumoasa adolescentă de 16 ani este deja una dintre muzele brandului D&G, aşa cum a fost şi faimoasa sa mamă, dovadă fiind numeroasele ei apariţii în prezentările de modă sau în şedinţele foto ale casei.

Vara aceasta, tânăra care este ambassador Dolce & Gabbana şi imaginea noului parfum al brandului, Dolce Rose, a fost surprinsă pe străzile din Portofino în timp ce filma pentru o nouă reclamă, îmbrăcată într-o superbă rochie cu imprimeu cu flori de liliac.

În unele cadre, Deva apare într-o maşină decapotabilă retro, chipul ei frumos fiind intens machiat şi înconjurat de un păr lung, în bucle, care o face să arate ca o păpuşă. Vezi fotografiile!

Citeşte mai departe aici...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor