Fiica Danielei Gyorfi, la spital, după ce a fost bătută și jignită la școală. Reacția vedetei

Fiica Danielei Gyorfi, la spital, după ce a fost bătută și jignită la școală. Reacția vedetei

Daniela Gyorfi a mărturisit la Antena Stars , că fiica sa, Maria, a fost bătută și jignită de colegii de școală și a ajuns la spital după ani de bullying.

Daniela Gyorfi. FOTO Facebook Daniela Gyorfi

Artista a povestit cum fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost expusă unor experiențe traumatizante la școală, ca urmare a statutului său de copil de vedetă.

Episoadele de bullying, care s-au întins pe parcursul mai multor ani, au culminat cu agresarea fizică a fetiței, care, împinsă în timpul unui joc la școală, a suferind o lovitură puternică în cap.

„A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau.”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars .

Daniela Gyorfi a mărturisit că, în urma acestei experiențe, a hotărât să își mute fiica la o altă școală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep

3 VIDEO Dramoletă PSD / Amanta lui Buzatu a început să țipe și i s-a făcut rău în timpul flagrantului, când a fost dată jos din mașină de mascați

4 Ultima știre despre fata cea mare a lui Gabi Balint este că a renunțat la sutien...

5 VIDEO Controverse după ce tânăra generație a aflat că Aguilera a concurat la Cerbul de Aur și a plecat acasă învinsă de Narcisa Suciu