Fiica soților uciși la Crevedia s-a ales cu dosar penal după ce a intrat în curtea părinților și a filmat cisterna care a explodat

Fiica soților uciși la Crevedia s-a ales cu dosar penal după ce a intrat în curtea părinților și a filmat cisterna care a explodat

Imagini șocante din curtea soților care au murit în explozia de la Crevedia. Fiica acestora s-a ales cu dosar penal după ce a intrat în curtea părinților ei și a filmat o bucată din cisterna care a explodat. Cei doi au murit în explozia de la stația GPL. Femeia a suferit arsuri extrem de grave, pe aproape tot corpul, iar bărbatul a decedat după ce a văzut rănile soției sale. Femeia a murit și ea duminică, la Spitalul Floreasca.

În continuare, în Crevedia se fac cercetări. Strada pe care a avut loc explozia este încă închisă, iar polițiștii stau la intrare și îi lasă să treacă doar pe cei care locuiesc în zonă, dar numai cu semnătură pe propria răspundere.

Spațiul considerat de siguranță, în care oamenii nu au voie să circule, s-a mărit și a ajuns la 1,5 kilometri.

Anchetatorii fac cercetări la fața locului, iar pompierii udă cele 3 cisterne rămase, pentru a le răci, evitând astfel riscul unei noi explozii.

Pe de altă parte, anchetatorii ridică documente de la ISU Dâmbovița, pentru a vedea cum au fost făcute verificările la benzinăriile și stațiile GPL din zonă.

Peste 100 de oameni au rămas fără locuințe. Ei își fac griji pentru că nu mai au nici documente – acte de identitate sau acte de proprietate, și nu mai au nici bani.

2 oameni au murit și 56 au fost răniți în explozia devastatoare de sâmbătă seara, din Crevedia. Mare parte dintre aceștia sunt pompieri care interveneau pentru stingerea incendiului.

De asemenea, 8 case au fost distruse și mai multe au fost avariate.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?