Fiicele lui Sylvester Stallone, desemnate "Miss Golden Globe 2017"

Fiicele lui Sylvester Stallone, desemnate "Miss Golden Globe 2017"

Cele trei fiice ale actorului Sylvester Stallone au fost alese ?Miss Golden Globe 2017' și îl vor ajuta pe Jimmy Fallon, maestrul de ceremonii al galei, să înmâneze prețioasele premii la 8 ianuarie, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Fiicele lui Stallone, Sistine, Sophia și Scarlet au fost alese de The Hollywood Foreign Press Association (HFPA) pentru a înmâna aceste premii considerate anticamera Oscarurilor.

"Surorile Stallone vor continua tradiția noastră istorică pentru înmânarea premiilor în timpul galei", a declarat președintele HFPA, Lorenzo Soria.

Contul oficial al premiilor Golden Globe de pe rețeaua de socializare Instagram a anunțat știrea postând o poză a fericitului tătic alături de soția și de cele trei fete ale sale cu textul: "Breaking! This year the 2017 Miss Golden Globe will be @sophiastallone, @sistinestallone, & @scarlet_stallone, the daughters of @officialslystallone! Photo by @inezandvinoodh.

Este totuși pentru prima dată în istoria Globurilor de Aur când organizatorii aleg pentru această misiune doi sau mai mulți frați, având în vedere că de obicei sunt desemnați fiul sau fiica vreunui mare actor de la Hollywood.

Anul trecul, "Miss Golden Globe" a fost aleasă Corinne Foxx, fiica lui Jamie Foxx.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel