Filipine: Compania care operează cazinoul din Manila a dat publicității o înregistrare video a atacului

Filipine: Compania care operează cazinoul din Manila a dat publicității o înregistrare video a atacului

Compania care operează cazinoul atacat de un bărbat înarmat în capitala Filipinelor a dat publicității sâmbătă o înregistrare video surprinse de camerele de securitate în momentul atacului și a oferit compensații pentru cei 38 de oameni uciși în asalt, informează DPA.

Stephen Reilly, directorul Resorts World Manila, a declarat că firma pe care o reprezintă va acoperi cheltuielile de înmormântare pentru cele 38 de victime și va oferi totodată fiecărei familii câte un milion de pesos (20.000 de dolari).

"Cu această asistență financiară, sperăm să putem ajuta cumva fiecare familie (...) în aceste momente dificile", a declarat el Reilly în cadrul unei conferințe de presă.

În înregistrarea video, suspectul poate fi văzut cum coboară dintr-un taxi la Resorts World Manila, ia liftul și se duce la etajul doi al cazinoului unde reușește să evite controalele de securitate. Apoi, individul deschide focul în direcția tavanului și pereților și incendiază mese de joc, aparate slot machines și covoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...