FineStore.ro: Coșurile cadou potrivite de sărbători pentru angajații fideli

FineStore.ro: Coșurile cadou potrivite de sărbători pentru angajații fideli

Cu zâmbete și cu urări de bine pentru anul care vine. Acesta este modul în care majoritatea angajaților își iau rămas-bun de la colegii de serviciu la sfârșit de an. Iar dacă atmosfera este completată și de aprecierea șefilor, lucrurile stau și mai bine. Căci, se știe, cu cât sunt mai motivați angajații, cu atât crește randamentul la locul de muncă. 

Managerii care își motivează angajații pe tot parcursul anului știu și cum să-i facă pe subalterni să treacă cu încredere în anul care vine. Aprecierile și mulțumirile pentru eforturile depuse și rezultatele obținute în cadrul firmei pot fi arătate, la sfârșit de an, chiar și fără cuvinte. Gesturile simbolice de sărbători aduc mai multă armonie în cadrul companiei. 

Angajații motivați, secretul unui business de succes

Un cadou denumit Ready For Christmas este cea mai inspirată modalitate prin care angajații pot fi anunțați că se dă startul vacanței de sărbători, dar poate arăta, în același timp, și aprecierea față de eforturile depuse de-a lungul anului. Și cum altfel decât cu un vin roşu bun, care merge de minune cu o felie de panettone pufos, dar şi fursecuri daneze, bomboane de ciocolată sau praline delicioase, oferite în dar în prag de sărbători. 

Iar dacă anul acesta, ți-ai propus să le oferi subalternilor adevărate răsfățuri culinare,  coșul cadou Artisan Treats este exact ceea ce căutai. Cadoul pentru angajații răsfățați de sărbători de însuși șeful lor conține: două vinuri italiene complementare, dintre care unul roşu, liniştit şi unul spumant, un panettone aromat, delicatese franțuzeşti, fursecuri fragede, dar și o cafea cu gust intens, cât și multe alte produse cu gust sofisticat. 

Un alt cadou prin care le poți arăta angajaților aprecierea ta, chiar în lipsa cuvintelor, este coșul Special Edition, care conține un vin roșu demisec, selecție de praline, trufe și ciocolată fină. 

Un astfel de dar este sursă de încântare pentru orice angajat care primește un coș cadou de sărbători de la FineStore.ro. Peste 100 de modele de coșuri cadou cu aspect elegant și care conțin doar produse de calitate și rafinate așteaptă să ajungă sub brazii frumos împodobiți. 

Coșurile cadou pot fi comandate online, au preturi accesibile și livrare gratuită, pe tot teritoriul țării, dacă nota de plată depășește 199 de lei. Le poți solicita specialiștilor celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice și livrare la adrese multiple, în situația în care o vizită pe site-ul FineStore.ro te-a convins să fii Moș Crăciun și pentru clienți sau parteneri de afaceri. Sau, poate, chiar pentru membrii familiei tale!

Din oferta FineStore.ro fac parte peste 3.000 de produse 100% originale, cu preturi mici și pe placul oricui: de la băuturi tradiționale, whisky, rom, vodka, tequila, gin, lichior, vin, coniac și până la vin spumant sau șampanie.

Pe FineStore.ro, găsești tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice. Printre brandurile de renume se regăsesc mărci precum Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart sau G Vine. Nu lipsesc nici sortimentele premium de cafea sau ceai și nici accesoriile elegante pentru băuturi. Alegeri inspirate!


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...