Fiola a trecut pe ciuperci? E cătrănită, la Antena 3, că medicii, care vor primi salarii de peste 3000 de euro, nu apără Guvernul!

Fiola a trecut pe ciuperci? E cătrănită, la Antena 3, că medicii, care vor primi salarii de peste 3000 de euro, nu apără Guvernul!

Fiola a trecut pe ciuperci? E cătrănită, la Antena 3, că medicii, care vor primi salarii de peste 3000 de euro, nu apără Guvernul! Olguta Vasilescu: Punctul de pensie va creste de la 1000 la 1100, iar impozitul pe venit va scadea de la 16% la 10%. Medicii nu apara Legea salarizarii, desi vor avea salarii de 3.000 de euro.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca impozitul pe venit va scadea de la 16 la 10 %, punctul de pensie va creste de la 1000 la 1100, iar salariul minim pe economie va creste de la 1450 la 1550 de lei, vorbind despre legea pensiilor si legea salarizarii. Totodata, aceasta si-a exprimat nemultumirea ca medicii nu au aparat legea salarizarii, desi acestia ar putea ajunge la venituri de 12.000 de lei, cu gradatii si sporuri.

Medicii vor avea salarii de la 4.000 pana la 12.000 de lei, pentru ca se adauga gradatiile, sporurile.

Dupa negocierile cu sindicatele, prorogam sporurile, pana in martie, explicand ca
o secretara nu poate avea si spor de calculator si spor de medic.

Nu am văzut niciun medic care să apere legea salarizării, în condițiile în care vorbim despre salarii de 3.000 de euro. În schimb, am văzut foarte mult personal auxiliar din sănătate care nu au fost de acord”, a mai precizat ministrul Muncii.

Impozitul pe venit scade de la 16 la 10%

Toate pensiile scutite de impozit.

Ministrul a mai spus ca legislatia actuala nu permite cumulul pensiei de invaliditate cu venituri de natura profesionala, dar ca in proiectul noii legi a pensiilor se va propune eliminarea acestei interdictiiTrimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

4 Așa o fi?

5 Poza asta spune tot...