Fiola, călcată-n picioare de Mădălin Ionescu! Mesaj-șoc pentru politicieni: Pe 90 la sută dintre voi v-aș baga în rahat până la nas și apoi aș trage apa!

Fiola, călcată-n picioare de Mădălin Ionescu! Mesaj-șoc pentru politicieni: Pe 90 la sută dintre voi v-aș baga în rahat până la nas și apoi aș trage apa!

Fiola, călcată-n picioare de Mădălin Ionescu! Mesaj-șoc pentru politicieni: Pe 90 la sută dintre voi v-aș baga în rahat până la nas și apoi aș trage apa!

Textul publicat de Mădălin Ionescu pe Facebook:

„Ordonanța care plafoneaza indemnizația de creștere a copilului a ieșit din PIZMA ! Din PIZMA Olguței Vasilescu ! Din PIZMA unor politicieni fata de cei care realizează venituri medii si mari in mod legal ! Din pizma unor politicieni care nu isi pot declara averile reale ! De ce ? Pentru ca e posibil sa nu fie legale ! Altfel nu imi explic ... Sa încalci Constitutia si Codul Civil fara nicio jena nu reprezintă doar un abuz , ci o atitudine de tip infracțional ! Nu-i destul ca a plafonat indemnizația , dar sub incidența noii legi i-a băgat si pe cei care obtinusera dreptul la indemnizația neplafonata ! Constituția stipulează ca legea isi produce efectele doar in viitor , iar Codul Civil prevede clar :" legea civilă nu este retroactiva !" ... Guvernanții nu pot invoca interesul general ! Economiile la bugetul de stat obținute dupa intrarea in vigoare a ordonanței vor fi modeste ! Pentru patru cazuri de indemnizații de creștere a copilului ,cu adevarat uriașe ( insa obținute legal) , doamna Olguța a schimbat dintr-o semnătura destinele a o mie de persoane fara alta vina in afara aceleia de a se fi încadrat in parametrii unei legi intrate in vigoare cu niciun an in urma ! A uitat sa spună ca si PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desființat in ultimul timp ! Doamna ministru încurajează practic asistații social sau pe cei care nu muncesc , si ii lovește fara nicio mila pe oamenii cu cariere, cărora aproape le interzice dreptul de a avea copii ! Oamenii de cariera sunt buni doar pentru plata impozitelor ! Ar fi trebuit sa le spuneti celor pe care doriți să-i manipulați ca din impozitele plătite de cetatenii cu venituri medii si mari , statul roman le plătește bătrânilor pensiile , șomerilor -alocațiile si le asigura servicii medicale gratuite celor care apelează la unitățile medicale de stat ! Mi se pare inadmisibil sa plafonezi indemnizația si sa le interzici unor oameni carora le-ai f...t directia pe următorii doi ani sa mai înregistreze alte venituri in aceasta perioada ( part - time ar fi echitabil) ! Nu am plăti alte impozite la Stat ? Nu asta vreți ? Asa se întâmpla in Germania , motorul Europei ! Da, stiu ! România nu e Germania ! Ati făcut voi totul , politicieni de mucava , sa nu mai aspiram spre nimic ! Pentru voi as înființa "Haznaua Neamului" ! Pe 90 la suta dintre voi v-as baga in rahat pana la nas si apoi as trage apa ! In ceea ce o privește pe Olguța ii sfătuiesc pe cei afectați sa o dea in judecată ! Sa plătească din buzunarul ei aceasta mizerie legislativă !”


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...