Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Fiola s-a căcat în farfurie! Luată de val, a dezvăluit la RTV că una dintre soțiile lui Dragnea lucra în acte la ferma de porci!

Fiola s-a căcat în farfurie! Luată de val, a dezvăluit la RTV că una dintre soțiile lui Dragnea lucra în acte la ferma de porci! Livrând muniție pentru procurori. „Au schimbat programul. Nu mai vorbim de pensii, salarii. Vorbim de Dragnea şi despre fiul său. Aud că PSD face un program guvernamental de ferme şi tomate că are Dragnea fermă. Uite că nu are. Nu poţi să te faci de râs să spui că unul şi-a angajat nevasta la firma proprie. Asta e de Kafka", a spus Vasilescu la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.”

Despre care nevastă vorbim? Despre fosta, mare patroană, în acte, de hotel? Adică Bombonica Prodana, fostă Dragnea. Sau despre țiitoare, Irina Alexandra Tănase, țiitoarea mai tânără cu 30 de ani?

În ambele cazuri vorbim doar despre angajări în acte, cam fictive. Să nu mai vorbim că Fiola, după ce zice într-o propoziție că Dragnea n-are fermă, în următoarea se cacă-n farfurie și zice că procurorii sunt penibili că-l caută pe Dragnea pentru un lucru atât de mărunt: „Nu poţi să te faci de râs să spui că unul şi-a angajat nevasta la firma proprie. Asta e de Kafka.”

Sunt tot mai multe amănunte și argumente ca DNA să preia o parte din speța cu porcii...

Apropo, cum sună treaba asta cu avocată comună pentru Dragnea, Dragne și Bombonica?

Cine o plătește? De unde are Dragnea atâția bani pentru avocați și vacanțe de lux în străinătate? Din salariul de parlamentar?

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp
loading...

Citește și:

populare
astăzi

1 SENZAȚIONAL! Reacția lui Liviu Avram după ce Proasta României i-a scris lui Juncker: Mi-aș da un deget de la m…

2 REVOLTĂTOR! Dragnea, escortat de trupele speciale ale Jandarmeriei la Curtea Supremă!

3 Lovitură de teatru în procesul lui Dragnea! Una dintre secretare n-a mai suportat minciunile spuse de martorii…

4 SURSE La parlamentarele din 2016 s-a produs o fraudă URIAȘĂ, de circa un MILION de voturi, în favoarea PSD / ALD…

5 NUCLEARA de la Bruxelles! Comisia Europeană a găsit modalitatea prin care să taie fondurile europene! România …

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul