Fiola s-a căcat în farfurie! Luată de val, a dezvăluit la RTV că una dintre soțiile lui Dragnea lucra în acte la ferma de porci!

Fiola s-a căcat în farfurie! Luată de val, a dezvăluit la RTV că una dintre soțiile lui Dragnea lucra în acte la ferma de porci!

Fiola s-a căcat în farfurie! Luată de val, a dezvăluit la RTV că una dintre soțiile lui Dragnea lucra în acte la ferma de porci! Livrând muniție pentru procurori. „Au schimbat programul. Nu mai vorbim de pensii, salarii. Vorbim de Dragnea şi despre fiul său. Aud că PSD face un program guvernamental de ferme şi tomate că are Dragnea fermă. Uite că nu are. Nu poţi să te faci de râs să spui că unul şi-a angajat nevasta la firma proprie. Asta e de Kafka", a spus Vasilescu la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.”

Despre care nevastă vorbim? Despre fosta, mare patroană, în acte, de hotel? Adică Bombonica Prodana, fostă Dragnea. Sau despre țiitoare, Irina Alexandra Tănase, țiitoarea mai tânără cu 30 de ani?

În ambele cazuri vorbim doar despre angajări în acte, cam fictive. Să nu mai vorbim că Fiola, după ce zice într-o propoziție că Dragnea n-are fermă, în următoarea se cacă-n farfurie și zice că procurorii sunt penibili că-l caută pe Dragnea pentru un lucru atât de mărunt: „Nu poţi să te faci de râs să spui că unul şi-a angajat nevasta la firma proprie. Asta e de Kafka.”

Sunt tot mai multe amănunte și argumente ca DNA să preia o parte din speța cu porcii...

Apropo, cum sună treaba asta cu avocată comună pentru Dragnea, Dragne și Bombonica?

Cine o plătește? De unde are Dragnea atâția bani pentru avocați și vacanțe de lux în străinătate? Din salariul de parlamentar?






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA