Firea a revenit pe Facebook cu citate din Biblie și Ion Rațiu. Așa să-ți ajute Dumnezeu și Maica Domnului, „sincero”!

Firea a revenit pe Facebook cu citate din Biblie și Ion Rațiu. Așa să-ți ajute Dumnezeu și Maica Domnului, „sincero”!

Vai, ne lași? Firea a revenit pe Facebook cu citate din Biblie și Ion Rațiu. Cum ar veni, cu cărți de pace. Dar și cu amenințări la adresa celor care i-au trimis urări de bine pe rețelele de socializare. Anunțând că a sesizat autoritățile competente în legătura cu mesajele injurioase, violente și de amenințare primite prin intermediul rețelei de socializare, adăugând că „nimeni nu se poate ascunde la nesfârșit după un computer”. Așa să-ți ajute Dumnezeu și Maica Domnului, „sincero”! Și ție, și familiei, și neamului extins de la Bacău!

Gabriela Firea a declarat, vineri, la Antena 3, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

”Eu rezist unei stări de stres, de tensiune chiar, şi aştept să se calmeze lucrurile. aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

Întrebată de unde are această informaţie, Firea a răspuns:  ”Pe toate site-urile. Dacă vreţi vă trimit linkul (...) Există un studiu care s-a realizat şi 95% spun că nu au citit ordonanţa de urgenţă, că nu ştiu dacă sunt două ordonanţe sau una, care nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament”.

Mesajul postat de Gabriela Firea

"O noua saptamana, un nou inceput! Sper ca mai bun... Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si gandurile pozitive pe care mi le-ati transmis. Acestea m-au ajutat sa rezist, intr-un ocean de ura. #Voilupta intotdeauna pentru dreptul fiecaruia dintre noi de a ne spune opinia. Fara injurii, fara violenta, fara amenintari, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am indreptat catre autoritati. Nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer.
Romania este a noastra, a tuturor! Sa invatam sa ne ascultam argumentele. Orice eroare se poate indrepta. Cine este fara de greseala? "Cel ce este fara de pacat sa ridice piatra!"
Ne iubim cu totii tara - asta trebuie sa ne uneasca!
"Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru a avea dreptul sa nu fii de acord cu mine" (Ion Ratiu)
Romaniasuntemtoti"



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...