Firea cere demiterea CA al RATB

Firea cere demiterea CA al RATB

Primarul general, Gabriela Firea, cere consilierilor generali demiterea Consiliului de Administrație al RATB, susținând că este singura instituție din Capitală care nu a reacționat prompt în contextul ninsorilor AGERPRES.

"Am convocat o ședință de îndată a CGMB pentru mâine dimineață, la ora 9,30, în care voi supune dezbaterii și aprobării Consiliului General demiterea Consiliului de Administrație al RATB pentru neîndeplinirea sarcinilor privind pregătirea Capitalei pentru vremea grea de iarnă pe care o depășim în acest moment", a declarat Gabriela Firea la Comandamentul de iarnă.

Edilul șef afirmă că RATB este singura instituție care nu a reacționat prompt.

"Stațiile RATB nu erau curățate de dimineață. De asemenea, timpii de așteptare au fost îndelungați, am rugat să fie scoase mai multe autobuze din garaj pe traseu și nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult decât atât, domnul director general era în concediu fără ca măcar să mă anunțe, iar persoana care a rămas la comandă nu a fost suficient de bine pregătită pentru a face față unui moment atât de important", și-a explicat Firea decizia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

3 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

4 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

5 Rudă: „Era un pic răcită. Nu se poate așa ceva, nu există” / Ea este Denisa, tânăra însărcinată și infectată cu …