Firea continuă atacurile: Ar trebui făcută o analiză internă, de ce a ajuns marele PSD în situaţia de a nu avea candidat la Preşedinţie

Firea continuă atacurile: Ar trebui făcută o analiză internă, de ce a ajuns marele PSD în situaţia de a nu avea candidat la Preşedinţie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este şi preşedinte al PSD Bucureşti, a declarat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi potrivit pentru funcţia de preşedinte al ţării, dar a adăugat că ar trebui făcută o analiză internă pentru a vedea cum a ajuns Partidul Social Democrat în situaţia de a nu avea un candidat pentru această funcţie.

"Pentru Palatul Cotroceni, eu am înţeles ieri că domnul Dragnea nu mai doreşte să candideze şi îl susţinem pe domnul Tăriceanu. Este un om foarte potrivit pentru funcţia de preşedinte, profund democrat, îl voi vota cu mare drag. Dar, atrag atenţia asupra faptului că ar trebui făcută o analiză internă, de ce a ajuns marele Partid Social Democrat în situaţia de a nu avea candidat la Preşedinţie. Este un mare semn de întrebare, pentru că niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva", a afirmat Firea, duminică, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

În ce priveşte posibilitatea unei candidaturi din partea sa pentru Cotroceni, Firea a subliniat că vrea să îşi ducă la bun sfârşit mandatul de primar, adăugând că şi-a luat "un angajament de credinţă faţă de bucureşteni" pentru a schimba în bine faţa Capitalei.

"Dacă voi considera că şi bucureştenii simt acest lucru, poate că voi candida şi la un al doilea mandat", a mai spus Gabriela Firea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?