Firea: În CEx se va lua o decizie cu privire la membrii PSD care nu au votat moțiunea sau au absentat

Firea: În CEx se va lua o decizie cu privire la membrii PSD care nu au votat moțiunea sau au absentat

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a precizat miercuri că în ședința următoare a Comitetului Executiv Național al formațiunii se va lua o decizie cu privire la colegii social-democrați care nu au votat moțiunea de cenzură sau au absentat.

"Se va lua o decizie în Comitetul Executiv în concordanță și cu cele decise anterior. Spre binele acestei formațiuni politice, trebuie să fie dat și un exemplu. Probabil cei care vor înțelege că au greșit în câteva luni — era o sugestie astăzi a unui coleg — în câteva luni, 6 luni, 1 an de zile, s-ar putea reîntoarce în echipă. Era, repet, o propunere să se ia totuși acum această decizie, pentru că altfel ar fi practic o sfidare a celor care au venit și au votat, deși li s-au oferit funcții (...), diferite contracte, poziții sau au fost amenințați (...) peste 200 care au rezistat și au venit astăzi (...), au votat pentru moțiunea care se referea la două-trei persoane (...). Vom discuta în ședința Comitetului Executiv, vom vedea pentru fiecare caz în parte ce decizie se va lua (...). Sunt colegii noștri care nu au înțeles că e mai importantă țara decât proiectul personal al unui fost coleg", a spus Firea la Antena 3.

Ea a menționat că nu e nicio plăcere să faci referire la tăiere de capete. "Nu e nicio plăcere să vorbești despre foști colegi cu ușurință, să spui că vei tăia capete, că vei spânzura, că acum ești pe cai mari, că a trecut moțiunea (...). Poate că ei ar fi făcut așa cu noi și ne-ar fi executat pe toți", a declarat vicepreședintele PSD.

Firea a mai precizat că Adelina Coste nu e în echipa Grindeanu-Ponta. "În cazul doamnei parlamentar Adelina Coste, m-a informat domnul președinte Ioan Mang de la PSD Bihor că sub nicio formă nu e în echipa domnilor Grindeanu-Ponta, are o problemă personală de sănătate, dar este în echipa PSD, a fost și va fi în continuare (...). Toată lumea poate să înțeleagă o astfel de situație", a spus Firea.

Ea a declarat că sunt daune de imagine pentru toată lumea. "Momentul este oricum greu pentru noi, sunt daune de imagine pentru toată lumea, au fost aceste sincope la guvernare, nu ai cum să te bucuri. Azi am câștigat, dar nu e important că am câștigat noi prin faptul că a trecut moțiunea, cel mai important (...) e că România va avea de săptămâna viitoare din nou un Guvern legitim la Palatul Victoria, care își va sufleca mânecile, se va apuca de treabă cu mai mult entuziasm, cu mai multă determinare", a afirmat Firea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

2 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

3 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

4 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

5 Câh...