Firea, lui Dragnea în ședința PSD de după moțiune: Doamne ajută, să vă vedem premier! La 1 ianuarie, nu? Replica Infractorului dă fiori!

Firea, lui Dragnea în ședința PSD de după moțiune: Doamne ajută, să vă vedem premier! La 1 ianuarie, nu? Replica Infractorului dă fiori!

Ce credeți că i-a spus Gabriela Firea lui Dragnea în scurta ședință de la grupul PSD de după „zdrobitoarea” victorie de la moțiune? Acestea au fost cuvintele: „Doamne ajută, să vă vedem premier! La 1 ianuarie, nu?” Știți care a fost replica Infractorului? „Păi tu îmi vrei răul? Eu zic că până în octombrie-noiembrie se rezolvă!” Deci, ce premier vom avea până atunci, ce guvernare? 

Puțină lume a observat amănuntul. La conferința de presă de după ședință/moțiune Dragnea a primit o întrebare legată de acest subiect. Culmea, răspunsul aproape că a fost identic cu cel pe care i l-a dat în interior Trompetei. Dragnea a spus cu referire la opinia separată a judecătorilor PSD din CCR că nu poate fi privat pe viață de dreptul de a fi prim-ministru. „Dar că nu acum, zilele acestea, e cazul să se facă vreun demers , eu sau noul prim-ministru. La toamnă, e timp, vom vedea....”, a declarat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro