Firea s-a făcut de cacao! Inscripția de pe leul Ierusalimului e greșită!

Firea s-a făcut de cacao! Inscripția de pe leul Ierusalimului e greșită! Cultul propriei personalități al țoapei ajunse primar al Capitalei prin grația condamnatului Liviu Dragnea care a desemnat-o candidat al PSD, depășește deja orice închipuire. Desigur că toate plăcile în care ea își gravează cu mândrie numele din banii noștri vor fi înlăturate în 2020 când ea se va întoarce în Voluntari așa cum s-a întâmplat și „ctitoriile” lui Ceaușescu, scrie jurnalistul Alexandru Panait în Curentul.

Ieri s-a inaugurat în Sectorul 3 monumentul “Leul – simbolul orașului Ierusalim”, în Piața Leul Ierusalimului din București. Au fost inaugurate oficial și Piața cu acelasi nume (situata in intersecţia străzii Clucerul Udricani cu strada Olteni, din sectorul 3 al Capitalei) precum și clădirea Academician Nicolae Cajal.

Prezentă la ceremonie, Firea a înghițit greu inscripția în care scrie „aceast simbol al poporului evreu” dar așa se întâmplă când, deși habar n-ai de nimic, angajezi funcționari pe pile care nici ei nu se pricep la nimic.

Dar Firea, fără vreo urmă de bun-simț, tot dă din fleancă pe la televizor în timp ce orașul s-a prăbușit: praful ne-a copleșit și traficul este de nesuportat. Dar dacă ea nu-i în stare nici o inscripție comemorativă să facă ce pretenție să mai ai de la ea?

Fotografia inscripției a fost postată cu mândrie de Firea pe pagina sa de Facebook. 

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

2 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

3 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Stelian Tănase intră tare la Băsescu: Secu l-a reactivat pe Petrov