Firea: Sevil Shhaideh - o propunere de prim-ministru pe care președintele nu are niciun motiv s-o refuze

Firea: Sevil Shhaideh - o propunere de prim-ministru pe care președintele nu are niciun motiv s-o refuze

Primarul general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, a afirmat că propunerea PSD pentru funcția de premier, Sevil Shhaideh, este una pe care președintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv să o refuze.

"Sunt deopotrivă mândră și încântată că vom avea un premier cu o educație solidă, cu experiență în relația cu societatea civilă, care se pricepe foarte bine la administrația publică locală, care este din PSD și, nu în ultimul rând, care este femeie! O propunere pe care președintele nu are niciun motiv s-o refuze și care ne oferă garanția că programul de guvernare care ne-a asigurat succesul în alegeri va fi aplicat, că vom avea creștere economică sustenabilă, majorări de salarii și pensii, reduceri de taxe", a scris Firea, miercuri, pe Facebook.

Ea afirmă că nominalizarea lui Sevil Shhaideh a stârnit 'un val de entuziasm printre primarii din România, și nu doar printre cei ai PSD'.

"Motivul este cât se poate de simplu: atât ca secretar de stat, cât și ca ministru al dezvoltării regionale și al administrației publice, a fost un interlocutor plin de solicitudine și un excelent profesionist, care a contribuit la materializarea multor proiecte propuse de administrațiile locale, indiferent de culoarea lor politică, având ca finalitate o viață mai bună pentru oameni. Iar dacă primarii sunt mulțumiți de relația cu guvernul, și oamenii sunt mulțumiți! PSD asta își propune, să guverneze pentru oameni!
Succes, Sevil Shhaideh!", a adăugat Firea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri, după consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, că propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru este Sevil Shhaideh.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…