Firea simte că sfârșitul e aproape! Reacție dementă după ce PNL, USR și PLUS au stabilit candidații comuni la primărie

Firea simte că sfârșitul e aproape! Reacție dementă după ce PNL, USR și PLUS au stabilit candidații comuni la primărie

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, a reacționat furibund după ce liderii PNL, USR și PLUS au negociat vineri noapte în sediul guvernului lista comună a candidaților la primăriile de sector.

”Dar ce mai lupta Guvernul noaptea cu noul virus! Priviti!! Abuz de functie! Abuz de putere! Abuz de incredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid! In stanga (sus) acum cateva zile, o delegatie Sanitas, cu multe probleme ramase nerezolvate de catre guvernanti. In dreapta (jos) o delegatie politica, venita aseara sa joace pacanele la Guvern! In aceeasi sala!”, a scris Firea pe Facebook, folosind din abundență semnele de punctuație.

Ea a spus că prezența unor lideri politici în sediul guvernului pentru discuții politice este ”un caz unic in lume, raportat la tarile democratice, nu la dictaturi”.

”Cladirea Guvernului din Piata Victoriei – cea care ar trebui sa fie laboratorul deciziilor bune pentru toti romanii, indiferent de regiune istorica, varsta, profesie, confesiune, optiuni politice – a fost pangarita prin transformarea acesteia in loc de tranzactii politice murdare, in detrimentul cetatenilor”, a mai spus primarul general.

Reamintim că numele stabilite vineri noapte de cele trei partide sunt: Clotilde Armand (USR – sectorul 1), Radu Mihaiu (USR -sectorul 2), Adrian Moraru (PNL – Sectorul 3), Simona Spătaru (PLUS – sectorul 4), Cristian Băcanu (PNL – sectorul 5), Ciprian Ciucu (PNL – sectorul 6).


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale