Firea: Un raport al Corpului de control privind activitatea Spitalului 'Obregia' a fost transmis DNA

Firea: Un raport al Corpului de control privind activitatea Spitalului 'Obregia' a fost transmis DNA

Un raport al Corpului de control al primarului general privind activitatea de până acum a conducerii Spitalului Clinic dr. "Alexandru Obregia" a fost transmis DNA, a anunțat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Am primit acum câteva zile o solicitare de a pune la dispoziția DNA raportul Corpului de control al primarului general cu privire la activitatea de până acum a conducerii Spitalului 'Obregia'. În cursul zilei de astăzi am transmis în copie conform cu originalul acest raport al Corpului de control al primarului general. În ceea ce ne privește, este vorba de măsuri administrative transmise conducerii acestui spital", a precizat Firea, întrebată de jurnaliști pe această temă, după întâlnirea cu ministrul Energiei, Toma Petcu, pe problematica strategiei energetice a Capitalei.

Ea a adăugat că, mai departe, "organele de cercetare vor dispune "cu siguranță" și alte măsuri, dar care nu sunt în responsabilitatea PMB.

AGERPRES/(A — autor: Sorin Peneș, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro