Firea: Va fi demarat un audit privind cele 6.000 de litigii în care este implicată Primăria Generală

Firea: Va fi demarat un audit privind cele 6.000 de litigii în care este implicată Primăria Generală

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că în perioada următoare va fi demarat un audit juridic în ceea ce privește achizițiile, dar și cele 6.000 de litigii în care este implicată Primăria Municipiului București.

"Am solicitat un audit de resurse umane în cadrul PMB și un audit financiar în cadrul PMB. De asemenea, în foarte scurt timp va demara și un audit în domeniul juridic în ceea ce privește achizițiile, precum și cele 6.000 de litigii pe care le-am găsit la PMB. Cu siguranță, va fi nevoie ca în perioada următoare atât RADET, cât și RATB să intre într-un proces de auditare. Oricum, acesta este necesar, ca pași premergători pentru transformarea în societăți pe acțiuni", a spus Firea, într-o conferință de presă susținută la sediul PMB.

Luni, Gabriela Firea precizase pentru Realitatea Tv că municipalitatea are deschise 6.000 de dosare de litigii în instanțe.

"Nu vreau să mă plâng și nici nu vreau să îi descurajez pe bucureșteni, dar problemele sunt într-adevăr multe și unele dintre ele, mai complicate. Am preluat 6.000 de litigii la Direcția juridică. Practic, vă dați seama ce volum de muncă va fi în următoarea perioadă: 6.000 de dosare. Am aflat și eu sâmbătă dimineața, când m-am întâlnit cu directorul juridic adjunct", a spus ea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei tinere au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer după ce poliţiştii au făcut publice …

2 ULTIMA ORĂ Este oficial, Facultatea de Drept a Universității București va exmatricula 45 de studenți din anul …

3 Regina videochatului din România câștigă în două săptămâni cât Iohannis în trei ani?

4 Teodorovici, care a fost partea ta? / Cum ajung banii de la UE în buzunarele baronilor PSD / Azi, miliardul de eur…

5 Valentina Pelinel, transformare radicală la 40 de ani