Firea: Va fi demarat un audit privind cele 6.000 de litigii în care este implicată Primăria Generală

Firea: Va fi demarat un audit privind cele 6.000 de litigii în care este implicată Primăria Generală

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că în perioada următoare va fi demarat un audit juridic în ceea ce privește achizițiile, dar și cele 6.000 de litigii în care este implicată Primăria Municipiului București.

"Am solicitat un audit de resurse umane în cadrul PMB și un audit financiar în cadrul PMB. De asemenea, în foarte scurt timp va demara și un audit în domeniul juridic în ceea ce privește achizițiile, precum și cele 6.000 de litigii pe care le-am găsit la PMB. Cu siguranță, va fi nevoie ca în perioada următoare atât RADET, cât și RATB să intre într-un proces de auditare. Oricum, acesta este necesar, ca pași premergători pentru transformarea în societăți pe acțiuni", a spus Firea, într-o conferință de presă susținută la sediul PMB.

Luni, Gabriela Firea precizase pentru Realitatea Tv că municipalitatea are deschise 6.000 de dosare de litigii în instanțe.

"Nu vreau să mă plâng și nici nu vreau să îi descurajez pe bucureșteni, dar problemele sunt într-adevăr multe și unele dintre ele, mai complicate. Am preluat 6.000 de litigii la Direcția juridică. Practic, vă dați seama ce volum de muncă va fi în următoarea perioadă: 6.000 de dosare. Am aflat și eu sâmbătă dimineața, când m-am întâlnit cu directorul juridic adjunct", a spus ea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”