Firma israeliană Black Cube anunță că regretă că a lucrat pentru Weinstein și își donează onorariul

Firma israeliană Black Cube anunță că regretă că a lucrat pentru Weinstein și își donează onorariul

Firma israeliană Black Cube, care l-a ajutat pe Harvey Weinstein să obțină informații despre femeile care l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală, regretă că a fost de acord să lucreze pentru producătorul de la Hollywood, potrivit unui oficial al companiei citat joi de Reuters.

The New Yorker a scris că Weinstein a angajat Black Cube, care se prezintă drept un grup de foști membri ai serviciilor de informații israeliene specializat în provocări legate de afaceri și de litigii, pentru a-l ajuta să oprească publicarea unor acuzații de abuz împotriva sa.

"Bineînțeles, ne cerem scuze oricui a avut de suferit din cauza acestui lucru", a declarat Asher Tishler, care figurează ca membru al comitetului consultativ al Black Cube, în cadrul unui interviu televizat pentru emisiunea "The News" din Israel. "Privind în urmă, este păcat că am acceptat acel job", a adăugat el.

Tishler a spus că nu este familiarizat cu toate detaliile activităților pe care Black Cube le-au făcut pentru Weinstein.

Într-un articol din The New Yorker se vorbește despre doi investigatori privați ai Black Cube care au folosit identități false pentru a se întâlni cu actrița Rose McGowan și a obține informații de la ea. McGowan l-a acuzat pe Weinstein de agresiune sexuală.

"Cred că contractul a fost acceptat în mod justificat. Când au descoperit că exista o problemă, s-au oprit", a spus el.

El a adăugat că toți banii pe care compania i-a încasat vor fi donați grupurilor pentru susținerea drepturilor femeilor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 De citit!

3 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”