Firmele anti-amantă, afacere de succes: cum sunt îndepărtate amantele, cât sunt dispuse soţiile să plătească şi cât durează „extracţia”

Firmele anti-amantă, afacere de succes: cum sunt îndepărtate amantele, cât sunt dispuse soţiile să plătească şi cât durează „extracţia”

Femeile căsătorite din China, în special cele care se bucură de o situaţie financiară bună şi ai căror soţi sunt oameni de afaceri de succes, se numără printre clientele unor firme specializate în „eliminarea” amantelor, atunci când fericirea conjugală este ameninţată de infidelitate.

Scapi de amantă în trei luni 

Reunion Company, cu sediul în oraşul Shenzhen, este un astfel de serviciu, iar directorul Kang Nam a explicat, conform publicaţiei americane „New York Times” că, de regulă, durează cam trei luni pentru ca o amantă să fie înlăturată. 

Yu Feng, directorul unei alte companii, ”Chongqing Jialijiawai Marriage and Family Service Center”, susţine că angajaţii săi, printre care se numără psihologi şi detectivi, au reuşit să pună pe fugă 260 de amante în ultimii doi ani. 

Printre serviciile oferite de firmele de „neutralizare” a amantelor se numără consilierea nevestelor aflate în impas, dar şi investigarea trecutului amantei, filarea acesteia, ba chiar şi infiltrarea unor tineri arătoşi în cercul de apropiaţi ai spărgătorei de căsnicii pentru a o determina să renunţe la relaţia cu bărbatul căsătorit. Ideal este ca întreaga operaţiune să se desfăşoare fără ca soţul să afle că a fost părăsit de amantă la intervenţia nevestei, astfel încât acesta să revină spăşit în braţele nevestei. 

Scump, dar eficient 

Rezolvarea unei probleme de acest gen poate să ajungă şi la 45.000 de dolari, dacă se ia în calcul că uneori este nevoie de închirierea unui apartament de lux cât mai aproape de locuinţa amantei, pentru ca angajaţilor să le fie mai uşor să se apropie de ea. Adesea, cazurile sunt rezolvate prin relocarea amantei, căreia i se face rost de un loc de muncă bine plătit şi comod într-un alt oraş. O altă modalitate la care apelează specialiştii firmei se referă la interpretarea rolului de confidenţi pe lângă amante, ceea ce le permite să strecoare informaţii false şi să le convingă să renunţe la relaţia cu bărbatul căsătorit.

În China a devenit aproape regulă ca oamenii de afaceri sau politicienii, în general cei care au un statut social de invidiat, să întreţină şi o amantă, pe lângă familie. Asta în timp ce soţiile preferă să nu aducă în discuţie divorţul când află că sunt înşelate, pentru că riscă să rămână fără sprijin financiar, din moment ce conform legii întreaga avere este trecută pe numele soţului.

În aceste condiţii, nu este de mirare că unele firme anti-amantă au ajuns să aibă anul acesta şi 10.000 de cliente, iar managerul companiei Reunion afirmă că în prezent primeşte 175 de cereri pe zi, de la 96, câte avea în 2015.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale