Fiul lui Gheorghe Dincă, pus sub control judiciar

Fiul lui Gheorghe Dincă, pus sub control judiciar

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost pus sub control judiciar, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, el fiind acuzat că agresat doi jurnalişti care îl aşteptau în faţa sediului CNA.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, Daniel Dincă este cercetat penal pentru două infracţiuni de lovire sau alte violenţe (două persoane vătămate).

"Din probatoriul administrat în cauză şi în urma activităţilor de urmărire penală desfăşurate, până în acest moment procesual, a rezultat următoarea situaţie de fapt. La data de 17.12.2019, în jurul orei 15,00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului, pe persoana vătămată U.I.V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. În cauză faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile", spun procurorii.

Iniţial, procurorii nu au luat nicio măsură împotriva fiului lui Dincă, însă ei s-au răzgândit după ce procurorul general interimar, Bogdan Licu, a cerut ca Daniel Dincă să fie cercetat sub control judiciar.

"Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat. Astăzi se vor prezenta organele de poliţie cu o propunere pentru control judiciar faţă de domnul Dincă (Daniel - n.r.)", declara miercuri Licu.

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost aşteptat, marţi, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, de către mai mulţi jurnalişti. La vederea lor, fiul lui Dincă a intrat în conflict cu ziariştii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul a filmat scena. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /