Fiul lui Maradona, atac la adresa lui Messi. „El și tatăl meu sunt de pe două planete diferite”

Fiul lui Maradona, atac la adresa lui Messi. „El și tatăl meu sunt de pe două planete diferite”

Diego Maradona Jr. l-a atacat pe Lionel Messi, imediat după ce echipa națională a Argentinei a pierdut în fața Arabiei Saudite, în primul meci al celor două echipe, la CM din Qatar.

Lionel Messi FOTO Arhivă

Fiul fostului mare jucător argentinian nu este de acord cu comparația făcută de oamenii din lumea fotbalului, care spun că Lionel Messi este la nivelul la care a fost și tatăl său, care a adus trofeul Argentinei în 1986.

"Sunt devastat de eșecul Argentinei. Îmi vine greu să cred că s-a întâmplat asta. Să pierzi contra Arabiei Saudite e o nebunie. Comparația dintre Messi și tatăl meu este făcută de cei care nu urmăresc și nu înțeleg fotbalul. Vorbim despre doi jucători de pe două planete diferite. Dar nu vreau să îl găsesc din prima pe Messi drept țap ispășitor”, a declarat Diego Maradona Jr. într-un interviu, conform presei britanice.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere.

"Prăbuşire în Qatar", titrează cotidianul La Nacion, potrivit căreia Argentina "şi-a complicat soarta la Cupa Mondială", iar cele două goluri ale saudiţilor "au îngheţat echipa" şi "au îngenunchiat-o".

Ziarul de mare tiraj Clarin a scos în evidenţă "lovitura grea pentru Argentina". Potrivit cotidianului, Arabia Saudită a câştigat meciul "cu o rafală şi a surprins lumea".

Site-ul Infobae subliniază că Argentina a suferit "o înfrângere neaşteptată la debut şi a rămas fără marjă de eroare la Cupa Mondială".

"Este o lovitură foarte grea, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Echipa noastră nu va renunţa, vrem să învingem Mexicul, în meciul următor", a spus Messi, la finalul partidei disputate marți, la Cupa Mondială din Qatar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria