Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru a primti o pedeapsă cu suspendare și 70 de zile de muncă în folosul comunității după ce a terorizat-o pe fosta lui iubită Giorgiana Iordache. Însă femeia a cerut ulterior și un ordin de protecție, scrie Newsweek .

Daniel Balint are mai multe probleme din cauza realției sale cu fosta iubită Giorgiana, zisă Giulia.

Anul trecut, cei doi au fost la o nuntă la Iași. Scandalul dintre cei doi a început după ce Giorgiana Iordache a urcat băută la volan și a distrus un Mercedes de peste 100.000 de euro.

După incidentul de la Iași, Giulia a cerut emiterea unui ordin de protecție provizoriu pe numele fiului lui Sile Cămătaru. Solicitarea Giorgianei Iordache a fost admisă, iar agenții din cadrul Secției 20 de Poliție au emis acel ordin. Din câte se pare, Daniel Vasile Balint nu a respectat prevederile acelui ordin de protecție. Din acest motiv, procurorii l-au trimis acum în judecată pe Daniel Vasile Balint, conform BZI.

70 de zile în folosul comunității

Dani Cămătaru a fost părăsit de iubită și drept urmare a început să o terorizeze. În februarie a și fost arestat și s-a ales cu un nou dosar penal.

Fiul lui Sile Cămătaru a reușit să scape de pedeapsa cu închisoarea, însă timp de 70 de zile va fi trebui să muncească în folosul comunității.

„Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. (…) Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani.

Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, a hotărât instanța.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…