Fiul unui fost pilot al avionului prezidențial și-a ucis mama cu 15 lovituri de cuțit. Criminalul îi evalua psihologic pe angajații de la Metrorex

Fiul unui fost pilot al avionului prezidențial și-a ucis mama cu 15 lovituri de cuțit. Criminalul îi evalua psihologic pe angajații de la Metrorex

Fiul unuia dintre piloții aeronavei prezidențiale a fost internat, pe viață, la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca după ce și-a ucis mama cu 15 lovituri de cuțit. Criminalul a plănuit crima în detaliu, după ce a ajuns la concluzia că mama lui este posedată de diavol. Înainte s-o măcelărească pe femeia în vârstă de 50 de ani, acesta ar fi lucrat la Metrorex, unde evalua testele psihologice susținute de conductorii de trenuri, relatează Gândul.

În vara lui 2017, orașul ilfovean Popești Leordeni, situat în imediata apropiere a Capitalei, era zguduit de o crimă oribilă, extrem de violentă, produsă în familia unui cunoscut aviator, care a pilotat nava prezidențială sub mandatele lui Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Fiul aviatorului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, ar fi fost, la rândul său, angajat al Metrorex, unde evalua testările psihologice pentru angajați. Surse judiciare au precizat, pentru Gândul, că la un moment dat tânărul ar fi început să dea semne de boală și ar fi început să aibă diverse episoade violente, în special față de mama lui.

Acesta a mers pe un câmp din zonă, unde și-a amenajat o ascunzătoare. Bărbatul și-a făcut rezerve de apă, de hrană și haine de schimb. Apoi a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe mama lui de 15 ori, după care a fugit la ascuzătoare înainte ca polițiștii să ajungă la locul crimei.

Criminalul se juca cu păpușile

Anchetatorii au descins în camera ucigașului și au găsit o colecție impresionată de păpuși și de roboței, despre care au stabilit că erau jucăriile preferate ale suspectului de 30 de ani, care considera că roboții sunt prietenii păpușilor, alături de care trăiesc într-o armonie desăvârșită.

După mai multe ore de căutări, la care au participat majoritatea polițiștilor ilfoveni, la care s-au adăugat inclusiv angajați ai unor firme de pază, bărbatul a fost observat în timp ce alerga pe câmp spre un lan de floarea soarelui.

Acesta a fost înconjurat, după care echipele de căutare au strâns cercul până când au reușit să-l găsească și să-l imobilizeze. Conform surselor citate, criminalul a fost supus unei expertize psihiatrice realizate de către medicii legiști, care au ajuns la concluzia că bărbatul este lipsit de discernământ.

Ca urmare, spun anchetatorii, a fost internat, pe viață, la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca unde este ținut, permanent, sub observație.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor