Fix ca PSD! Orban și-a luat argații de la partid și i-a angajat la Guvern, pe banii noștri!

Fix ca PSD! Orban și-a luat argații de la partid și i-a angajat la Guvern, pe banii noștri!

Fix ca PSD! Orban și-a luat argații de la partid și i-a angajat la Guvern, pe banii noștri!

Șeful departamentului de comunicare al PNL, Andi Manciu, a fost numit miercuri în funcția de consilier de stat al premierului Ludovic Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Eduard-Andi Manciu se numește în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, în domeniul comunicării”, se arată în decizia semnată de prim-ministru.

Șef al Cancelariei este Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Manciu este șeful departamentului de comunicare al PNL din primăvara lui 2015. Anterior, el a fost jurnalist cu experiență preponderent pe domeniul politic, în redacțiile Realitatea TV (2006 – 2007), Evenimentul Zilei (2007 – 2009), NewsIn (2009 – 2012), B1 TV (2012) și Mediafax (2012 – 2015).

De asemenea, în funcția de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, Ludovic Orban a numit-o pe Mădălina Simion, unul dintre cei mai apropiați consilieri ai șefului Guvernului. Simion a fost șefa de cabinet a lui Orban atât la Parlament, cât și la partid.

O altă numire făcută de prim-ministru a fost cea a lui Radu Nicolescu, pus în funcția de consilier de stat pe domeniul IT. Nicolescu vine din Ministerul Comunicațiilor, unde a lucrat ca expert IT. De asemenea, el este secretar general adjunct al PNL București.


Andi Manciu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut