Florida: O femeie a fost dusă la spital cu rechinul care o mușcase prins de braț

O femeie atacată de un rechin în timp ce înota în Florida a fost dusă de urgență la spital cu animalul prins de braț, informează presa locală, preluată de AFP.

Sursa foto: abcnews.go.com

Micul rechin-doică, de 60 de centimetri lungime, avea dinții adânc înfipți în brațul femeii, iar echipa de salvare a trebuit să improvizeze o atelă specială pentru a susține atât brațul înotătoarei, cât și rechinul pe timpul deplasării la spital, scrie South Florida Sun-Sentinel.

Victima a fost mușcată când făcea baie pe una din plajele din orașul Boca Raton și s-a prezentat la postul de prim ajutor cu animalul susținut de prietenul ei. Rechinul respira greu, dar nu își lăsa prada, precizează cotidianul menționat. Nimeni nu l-a putut desprinde de brațul victimei, care începuse să ducă lipsă de oxigen și a fost transportată de urgență la spital.

Rechinii-doică ating în general 3 metri lungime când sunt adulți și se găsesc în număr mare de-a lungul coastei atlantice a Floridei. De obicei nu sunt periculoși, fiind animale nocturne care se hrănesc cu pești mici. Pot fi văzuți în cursul zilei în repaos, în apele puțin adânci.

Un martor citat de Sun-Sentinel a declarat că a văzut, chiar înainte de atac, câțiva oameni bătându-și joc de rechin și trăgându-l de coadă, încheie AFP.

AGERPRES/ (AS — autor: Lelia Bretan, editor: Pepa Sița, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…