Florin Andone, cu prima sa dublă în La Liga, a pus umărul la victoria echipei Deportivo La Coruna

Florin Andone, cu prima sa dublă în La Liga, a pus umărul la victoria echipei Deportivo La Coruna

Atacantul român Florin Andone a reușit o ''dublă'' pentru Deportivo La Coruna, în meciul câștigat cu scorul de 5-1 în fața formației Real Sociedad, luni seara, pe El Riazor, în etapa a 14-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Depor nu mai câștigase de șase etape (două egaluri, patru eșecuri), iar acum a reușit să învingă categoric una dintre cele mai în formă echipe din campionat, Real Sociedad dominând în runda precedentă campioana FC Barcelona (1-1).

Andone a marcat în minutul 42, din drop, la centrarea lui Juanfran, și în minutul 77, pe contraatac, cu un șut sub bară. Pentru internaționalul român a fost prima ''dublă'' reușită în La Liga, el marcând acum pentru a patra etapă consecutivă pentru echipa galiciană. Andone a fost înlocuit în minutul 81 cu Joselu. El are 5 goluri marcate în 14 partide.

Pentru Deportivo au mai înscris Sidnei (13), Inigo Martinez (29, autogol) și Ryan Babel (64), după ce ratase în primă instanță un penalty. Golul bascilor a fost semnat de Yuri (57).

În clasament, pe primul loc se află Real Madrid, cu 34 puncte, urmată de FC Barcelona, 28 puncte, Sevilla FC, 27 puncte, Atlético Madrid, 25 puncte, Villarreal CF, 23 puncte, Real Sociedad, 23 puncte, etc. Deportivo La Coruna ocupă locul 16, cu 13 puncte, fiind urmată de Valencia CF, 12 puncte.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale