Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

Florin Călinescu a semnat cu Prima Tv, iar marți seară a fost prima ediție a noii sale emisiuni. Toată lumea se aștepta la rezultate spectaculoase, nu neapărat de top 5, dar măcar de top 10.

Din păcate, Florin Călinescu nu mai beneficiază de publicul fidel PRO TV și a reușit să strângă abia 140.000 de telespectatori în fața televizoarelor pe Prima Tv. Performanța este una extrem de modestă. A fost abia pe locul 12, la nivel național, sub Happy Channel, Antena Stars sau Național TV.

Cea mai mare umilință din cariera lui Florin Călinescu

Show-ul lui Călinescu a fost live, dar s-a auzit foarte prost. Mulți internauți și-au exprimat deja opiniile și spun că reprezintul trecutul, ceva de modă veche. Primii săi invitați au fost Marcel Ciolacu, președintele PSD și Anamaria Brânză, vicecampioana olimpică la scrimă de la Jocurile Olimpice din acest an.

Cele două personaje nu sunt foarte populare, mai exact nu au ajutat prea mult audiența, în contextul în care nici Prima Tv nu este un post care strălucește la acest capitol. De remarcat totuși că Florin Călinescu a reușit să aibă cu 24.000 telespectatori în plus față de săptămână trecută pe același tronson.

Prin comparație, PRO TV avea o audiență de 1,8 milioane de romnâni, Kanal D de 1,4, iar Antena 1 de 1 milion. La Happy Channel se uitau 284.000 de persoane, dublu față de cei care-l urmăreau pe Florin Călinescu, care spunea că spiritul Pro a murit.

Pe ce loc s-a situat Florin Călinescu în mediul urban și comercial

Se pare că nu a avut dreptate. Emisiunea Românii au talent strângea chiar și 3 milioane de români în fața televizoarelor, însă ceea ce aducea puncte de rating era producția în sine și nu doar jurații sau prezentatorii.

În mediul Urban, Prima TV s-a clasat pe locul 13, iar pe publicul comerciat pe 12 pe tronsonul lui Florin Călinescu, care avea mari așteptări de la proiectul său. Debutul a fost unul neașteptat de slab.

Și Selly a încercat o emisiune similară la Prima Tv, Selly Show, dar nu s-a bucurat deloc de succes, așa că tânărul a ales să renunțe la colaborare și se concentreze doar pe online, unde continuă să aibă mulți urmăritori. SURSA: Showblitz.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen

4 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

5 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei