Florin Gardoș a efectuat primul antrenament după șapte luni

Florin Gardoș a efectuat primul antrenament după șapte luni

Fundașul formației engleze FC Southampton Florin Gardoș a efectuat, miercuri, primul său antrenament după șapte luni, timp în care a urmat un proces de recuperare impus de medici în urma accidentării la genunchi suferite în iulie 2015. "Primul antrenament după 7 luni. Totul mi-a lipsit: mingea, colegii, atmosfera... voi!", a anunțat Gardoș, miercuri, într-un mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook.

Florin Gardoș s-a accidentat grav într-un meci amical pe care formația FC Southampton l-a disputat la mijlocul lunii iulie a anului trecut. ''Din păcate, sezonul n-a început foarte bine: săptămâna trecută m-am accidentat grav la genunchi într-un amical și a trebuit să mă operez luni. Operația a decurs fără probleme și în cel mai scurt timp încep recuperarea", afirma Gardoș la câteva zile după accidentare.

Din cauza problemelor medicale, fundașul nu a evoluat niciun minut pentru FC Southampton în actualul sezon, ratând de altfel și toate partidele echipei naționale a României din finalul campaniei de calificare la EURO 2016.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…