Florin Salam reacţionează după ce PRO TV a anunţat că manelistul a murit din cauza drogurilor: „Vă doresc sănătate tuturor”

Florin Salam reacţionează după ce PRO TV a anunţat că manelistul a murit din cauza drogurilor: „Vă doresc sănătate tuturor”

Pro TV a scris sâmbătă: „Conform surselor Ştirilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.” Vestea a fost preluată de Capital şi Antena 3.

Fiica manelistului a fost prima care a reacţionat, infirmând vestea.

„Cel care a scris acel material de la ProTv eşti un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia", a transmis Betty Salam, fiica lui Florin Salam pe reţelele sociale.

Între timp, artistul a reacţionat şi el la ştirea apărută la PRO TV, dar a şters la scurt timp postarea de pe pagina sa de pe Facebook.

„Dragilor voi fi scurt şi la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate accesată informaţie reprezintă o palmă dură asupra credibilităţii presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă soresc sănătate tuturor. Ruşine ProTV", a transmis Florin Salam.

Pro TV a şters ştirea în care anunţa decesul lui Florin Salam.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…