Florin Salam, spitalizat în străinătate. Ce anunț a făcut cântărețul: „Este mai important ca oricând” VIDEO

Florin Salam, spitalizat în străinătate. Ce anunț a făcut cântărețul: „Este mai important ca oricând” VIDEO

La doar trei luni după ce a ajuns pe mâna medicilor, Florin Salam a anunțat luni, 7 august, că își anulează evenimentele la care urma să cânte din pricina unor probleme de sănătate. De curând, pe contul său de Facebook a fost publicată o poză cu cântărețul care se afla întins pe patul de spital.

Florin Salam este internat într-un spital din străinătate. Foto: Arhivă

Stând pe o canapea, Florin Salam a avut un mesaj pentru fanii care îi ascultă piesele și pentru cei la care urma să cânte: „Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!

În urmă cu câteva ore, a fost publicată pe contul său de Facebook o imagine cu cântărețul care se afla întins pe patul de spital.

Vorbind în urmă cu câteva zile cu reporterii de la spynews.ro , fiica cea mare a manelistului a fost destul de rezervată în declarații , însă a precizat că Florin Salam „trebuie să urmeze un tratament”.

S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii. Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”, a afirmat Betty Stoian.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat