Focar de coronavirus la un azil din Germania, după ce rezidenții fuseseră imunizați cu ambele doze de vaccin Pfizer

Focar de coronavirus la un azil din Germania, după ce rezidenții fuseseră imunizați cu ambele doze de vaccin Pfizer

14 rezidenți ai unei case de bătrâni din Osnabruck, Germania au fost infectați cu tulpina britanică a noului coronavirus după ce au primit a doua doză de vaccin de la Pfizer, scrie Deutsche Welle. Oficialii locali din districtul Osnabrück, Germania, au declarat că a existat un focar de infecție cu varianta britanică a noului coronavirus la o casă de bătrâni din Belm.

Focarul a avut loc în ciuda faptului că toți locuitorii săi au primit deja două doze de vaccin BioNTech-Pfizer, ultima doză fiind primită pe 25 ianuarie, scrie Deutsche Welle.

Rezultatele analizelor au venit la finalul săptămânii trecute, au mai precizat autoritățile locale. Niciunul dintre ei nu a prezentat simptome grave asociate cu COVID-19 și încă nu este clar cum rezidenții s-au infectat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale