Focar de prostituție la Iași

Focar de prostituție la Iași

Patru persoane au fost reţinute într-un dosar de proxenetism, anchetatorii stabilind că angajatele unui salon de masaj din municipiul Iaşi ar fi prestat servicii sexuale contra cost.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au făcut 12 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se desfăşoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de proxentism.


Potrivit poliţiştilor, angajatele ca maseuze la un salon de masaj din municipiul Iaşi ar fi prestat începând din anul 2018 servicii sexuale contra cost, sub pretextul oferirii unor masaje erotice, iar de banii obţinuţi ar fi beneficiat angajaţii şi administratorii societăţii.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 192.500 de lei, 395 de euro, 253 de dolari şi 17 telefoane mobile.

În total, 14 persoane au fost duse la audieri, iar la finalul acestora două femei şi doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore.

Cele patru persoane reţinute urmează să fie prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările în acest caz continuă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…