Focuri de armă la Malmo: un rănit (presă)

Focuri de armă la Malmo: un rănit (presă)

Circa 20 de focuri de armă în timpul unui meci de fotbal din orașul suedez Malmo s-au soldat duminică seara cu rănirea mai multor persoane, potrivit unor martori citați de presa locală, preluată de site-ul Sunday Express.

Mai mulți martori au declarat ziarului suedez Expressen că focurile erau în rafale de câte trei, ceea ce ar părea să indice o armă automată. Un martor a declarat că s-a tras dintr-un automobil Audi care circula cu viteză mare.

Poliția locală a găsit la locul faptei mai multe cartușe și afirmă că suspecții au fugit probabil cu un moped.

O purtătoare de cuvânt a poliției, Ewa-Gun Westford, a declarat: "Avem o operațiune în curs în zonă și am confirmat focurile de armă cu mulți răniți. Nu știm mai multe deoarece evenimentele sunt în desfășurare. Deoarece totul s-a întâmplat în timpul derby-ului fotbalistic între Malmo FF și Helsibgborg din oraș, în Malmo sunt de serviciu în seara aceasta mulți polițiști".

Un elicopter de poliție adus pentru meciul de fotbal a fost redirecționat pentru căutarea suspecților.

Sunday Express adaugă că la periferia orașului Malmo s-a auzit și o explozie, în jurul orei locale 21.00, și ar fi intervenit o echipă de geniști și ofițeri de securitate. Nu s-a putut stabili dacă există o legătură între cele două incidente sau dacă este vorba de acte teroriste.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...