Focuri de armă la o petrecere din Alabama. Patru morți și peste 20 de răniți

Focuri de armă la o petrecere din Alabama. Patru morți și peste 20 de răniți

Patru persoane au fost împușcate mortal și peste 20 rănite la o petrecere aniversară a unei adolescente din orășelul Dadeville, Alabama.

FBI - arhiva foto

Atacul a avut loc sâmbătă seara, la studioul de dans Mahon Masterpiece, imediat după ora locală 22.30.

Agenția de Stat pentru Aplicarea Legii în Alabama a refuzat să răspundă la întrebări sau să ofere mai multe detalii în timpul conferinței de presă, transmite Reuters . Oficialii nu au menționat ce a determinat tirul de gloanțe și dacă au vreun suspect.

"Vom continua să lucrăm într-un mod foarte meticulos pentru a analiza faptele și pentru a ne asigura că se face dreptate pentru familii", a declarat Jeremy Burkett, sergent la Agenția de Aplicare a Legii din Alabama.

Inspectorul școlar al regiunii Tallapoosa, Raymond Porter, a declarat la conferința de presă că luni va fi oferită consiliere în toate școlile din zonă și a cerut clerului să ajute familiile în această situație.

"Vom depune toate eforturile pentru a-i alina pe acei copii și nu vom pierde din vedere faptul că aceștia sunt cei mai afectați de această situație", a spus Porter.

Guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey, a declarat duminică dimineață, într-o postare pe Twitter, că rămâne "la curent și aproape" de forțele de ordine, inclusiv FBI care s-a alăturat anchetei. "Crima violentă nu au loc în statul nostru."

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

4 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...