Folclorul, cu poalele în cap. Cinci mari cântăreţi s-au prins într-o horă cu jigniri, bârfe şi replici scandaloase

Folclorul, cu poalele în cap. Cinci mari cântăreţi s-au prins într-o horă cu jigniri, bârfe şi replici scandaloase

Muzica populară românească stă acum pe un butoi cu pulbere. De câteva zile, artiştii s-au dezlănţuit cum n-au mai făcut-o niciodată şi au început să împroaşte cu noroi unii în alţii.

Invidii, bârfe, calomnii şi jigniri inimaginabile, toate acestea au fost expuse public în emisiunile lui Cătălin Măruţă de la Pro TV şi apoi, în cea a lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Scandalurile se ţin lanţ de câteva zile. Practic, cei doi realizatori tv joacă ping-pong acum cu populăroşii care ies să se bălăcărească public.

Steliana Sima: „Gheorghe Turda este mincinos, îmbârligător şi parşiv”

Cântăreaţa Steliana Sima (56 de ani) a pornit hora acuzaţiilor! Invitată la rubrica „Spui tot, sau îţi ia gura foc", din emisiunea „La Măruţă”, Steliana Sima l-a desfiinţat pe colegul Gheorghe Turda (73 de ani), caracterizându-l drept: ”mincinos, parşiv şi îmbârligător”. Gheorghe Turda nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns colegei sale, în aceeaşi notă, scandalul fiind în toi. ”De la bărbaţi pornea toată bârfa. Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme! A intervenit invidia. Mie, gradul de general mi l-a dat preşedintele. După plecarea ei, ansamblul a rămas fărâmiţat, nu se va mai putea repara niciodată”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!

Maria Dragomiroiu: „Elena Merişoreanu e invidioasă, mincinoasă şi răutăcioasă”

Nu a trecut nici o zi de la scandalul Steliana Sima-Gheorghe Turda, că în horă au intrat alte două vedete de top din muzica populară. De data aceasta spiritele s-au încins mai tare ca niciodată! Maria Dragomiroiu (65 de ani) a acuzat-o pe Elena Merişoreanu că este „mincinoasă, invidioasă şi răutăcioasă”, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV.

Replicile care nu fac cinste nimănui continuă. Află pe Click! ce a avut de spus Elena Merişoreanu despre Maria Dragomiroiu şi Saveta Bogdan

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

3 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

4 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...