"Folosiți-o asupra presei" - a glumit un ministru american despre o sabie primită cadou de Trump

Ministrul american al securității interne, John Kelly, a fost surprins de microfon în timp ce-i sugera, în glumă, președintelui Donald Trump să folosească sabia asupra presei, relatează joi cotidianul britanic Telegraph.

Ministrul american a făcut această remarcă în timpul unei ceremonii de absolvire la Gărzile de coastă ale SUA din New London, statul Connecticut, după ce președintele, care s-a plâns în discursul rostit cu acest prilej că este tratat incorect de către media, a primit de la proaspeții absolvenți o sabie ceremonială.

După ce Trump s-a așezat, Kelly s-a întors către el și i-a spus: "Folosiți-o asupra presei, domnule". Trump a râs și a răspuns: "Da, exact".

Președintele se plânsese în discursul rostit în fața absolvenților că unii reprezentanți ai media nu-l tratează cum se cuvine. "Uitați cum am fost tratat în ultima vreme, mai ales de media. Niciun politician din istorie — și spun asta cu cea mai mare siguranță — nu a fost tratat mai prost și mai incorect. (...) Nu-i lăsați să vă doboare, nu-i lăsați pe critici și pe cârcotași să stea în calea visurilor voastre", a declarat Trump.

"Probabil că de aceea am câștigat. Adversitatea te face mai puternic. Nu ceda, nu da înapoi... Și cu cât mai dreaptă e lupta ta, cu atât vei întâmpina mai multă opoziție", a conchis magnatul devenit președinte al SUA.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

4 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

5 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…