"Folosiți-o asupra presei" - a glumit un ministru american despre o sabie primită cadou de Trump

"Folosiți-o asupra presei" - a glumit un ministru american despre o sabie primită cadou de Trump

Ministrul american al securității interne, John Kelly, a fost surprins de microfon în timp ce-i sugera, în glumă, președintelui Donald Trump să folosească sabia asupra presei, relatează joi cotidianul britanic Telegraph.

Ministrul american a făcut această remarcă în timpul unei ceremonii de absolvire la Gărzile de coastă ale SUA din New London, statul Connecticut, după ce președintele, care s-a plâns în discursul rostit cu acest prilej că este tratat incorect de către media, a primit de la proaspeții absolvenți o sabie ceremonială.

După ce Trump s-a așezat, Kelly s-a întors către el și i-a spus: "Folosiți-o asupra presei, domnule". Trump a râs și a răspuns: "Da, exact".

Președintele se plânsese în discursul rostit în fața absolvenților că unii reprezentanți ai media nu-l tratează cum se cuvine. "Uitați cum am fost tratat în ultima vreme, mai ales de media. Niciun politician din istorie — și spun asta cu cea mai mare siguranță — nu a fost tratat mai prost și mai incorect. (...) Nu-i lăsați să vă doboare, nu-i lăsați pe critici și pe cârcotași să stea în calea visurilor voastre", a declarat Trump.

"Probabil că de aceea am câștigat. Adversitatea te face mai puternic. Nu ceda, nu da înapoi... Și cu cât mai dreaptă e lupta ta, cu atât vei întâmpina mai multă opoziție", a conchis magnatul devenit președinte al SUA.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

5 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!