Forfotă la PNL! Îl schimbă pe „unicul”? Joi la 10, Birou Politic Național ca să decidă propunerea de premier

Forfotă la PNL! Îl schimbă pe „unicul”? Joi la 10, Birou Politic Național ca să decidă propunerea de premier

Liderii PNL se vor reuni joi dimineață la 10 într-o ședință a Biroului Politic Național pentru a decide propunerea de premier la consultările cu președintele Klaus Iohannis, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Comisarul.ro a scris deja că președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier Cei doi au avut marți două discuții. Președintele l-a informat pe Cîțu că va trebui să facă un pas înapoi și chiar i-a oferit posibilitatea de a discuta o variantă viabilă în PNL pentru o nominalizare de premier. Cele două nume pe care le-ar fi sugerat președintele fac parte din așa-zisa grupare ardeleană: Emil Boc și Lucian Bode.

Dealtfel, cele două nume au apărut și în discuția avută vineri de președinte cu premierul desemnat Dacian Cioloș, când a vrut să-și depună mandatul. Cioloș i-ar fi spus președintelui că USR se întoarce la discuții dacă Bolojan, Boc, Bode sau Rareș Bogdan ar fi una dintre variantele de premier propuse de PNL.

Vom reveni

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

4 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen

5 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei